PK HOMENATGE A MIGUEL ANGEL TOMAS I FI DE TEMPORADA A SENYERA 2019 – Colombicultura CV

HOMENATGE A MIGUEL ANGEL TOMAS I FI DE TEMPORADA A SENYERA 2019

HOMENATGE A MIGUEL ANGEL TOMAS I FI DE TEMPORADA A SENYERA 2019

Divendres 14 de juny de 2019 es va fer el final de temporada del Club de Senyera. Comencem amb la visita al cementeri per a honrar als colombaires difunts, en el record dels quals depositem un centre de flors. Després vam ser a l’església per a la realització d’una missa i el posterior trasllat de la nostra patrona La Verge de Fátima.
El dissabte 15 de juny els xiquets colombaires de l’Aula 9 d’Octubre, l van fer un homenatge sorpresa al president del Club Sr. Miguel Ángel Tomas, que va ser molt emotiu i Miguel Ángel es va emocionar moltíssim. Al migdia es va fer un menjar de germanor i es va seguir amb l’homenatge a Miguel Ángel Tomas per part de la Federació, Ajuntament i Club.
El Club de Senyera vol agrair la presència del president de la Federació Colombicultora de la Comunitat Valenciana Ricard L. Garcia Esparza, del delegat Regional Joaquín Astruells, el president del Comité de Promoció Juvenil, Alexis Vidal, el president del Comité d’Àrbitres, Miguel Talens i l’alcaldessa de Senyera, Paqui Momparler i el regidor d’esports, Eliseo Tomas.

0 Comments

Leave a reply

Colombicultura CV