PK CAMPIONAT PROVINCIAL DE COLOMS DE RAÇA DE VALÈNCIA CELEBRAT A SENYERA DIUMENGE PASSAT 17 DE NOVEMBRE DE 2019 – Colombicultura CV

CAMPIONAT PROVINCIAL DE COLOMS DE RAÇA DE VALÈNCIA CELEBRAT A SENYERA DIUMENGE PASSAT 17 DE NOVEMBRE DE 2019

CAMPIONAT PROVINCIAL DE COLOMS DE RAÇA DE VALÈNCIA CELEBRAT A SENYERA DIUMENGE PASSAT 17 DE NOVEMBRE DE 2019

Diumenge passat es va clausurar, amb una gran assistència de públic, el Campionat Provincial de València de Coloms de Raça Buchonas celebrat a Senyera i que va servir per a homenatjar el nostre benvolgut amic i gran Colombaire Miguel Angel Tomas Pascual, recentment mort.
A ell van ser les primeres paraules i un vídeo que es va reproduir en la pantalla de l’escenari on es van mostrar fotos de moments inoblidables viscuts per Miguel Angel. Després es va fer lliurament de plaques en el seu record, a la seua vídua Pepi i la seua família, a l’Ajuntament de Senyera i al Club de Senyera. Es va seguir amb el lliurament dels trofeus als guanyadors de les diferents modalitats de raça exposades, sent el guanyador absolut Raul Ferrandez Aparisi amb un colom de raça Valencià, mascle adult.
Després es va servir un vi d’honor a tots els assistents.
Des d’aquesta Federació volem donar les gràcies abans de res a la família de Miguel Angel, a l’Ajuntament de Senyera, a la Real Federació Espanyola de Colombicultura, i a totes les cases comercials que han col·laborat en aquest esdeveniment.
A partir de hui la “escoleta” de Senyera de nom Aula 9 d’Octubre passarà a denominar-se Aula Miguel Angel Tomas.

0 Comments

Leave a reply

Colombicultura CV