PK CRONICA DE LA PROVA D’ACOBLAMENT DEL CAMPIONAT DE LA COMUNITAT VALENCIANA D’ARNEVA – Colombicultura CV

CRONICA DE LA PROVA D’ACOBLAMENT DEL CAMPIONAT DE LA COMUNITAT VALENCIANA D’ARNEVA

CRONICA DE LA PROVA D’ACOBLAMENT DEL CAMPIONAT DE LA COMUNITAT VALENCIANA D’ARNEVA

Aquesta vesprada hem donat començament al Campionat de la Comunitat que es desenvoluparà en les pròximes setmanes en Arneva, pedania d’Oriola. Després d’unes paraules de benvinguda a tots els afeccionats del Sr. President de la Diputació d’Alacant i del Sr. Alcalde d’Oriola, ha donat lloc el començament de la prova d’acoblament a les 18.35 aproximadament, colom blava de Raul Murcia. El colom després d’uns minuts volant pel poble, ha agafat altura, ajudada per l’aire i la vesprada desapacible, i se’ns ha pujat a la muntanya que hi ha gust darrere del poble, en tot moment perfectament controlada per l’organització i sense cap perill per a la integritat dels nostres animals. Allí ha estat volant a bona altura i finalment s’ha deixat caure a l’altre costat de la muntanya on ha efectuat diverses parades en pins i on els àrbitres han començat a reconéixer els coloms de manera còmoda. Així ha efectuat un total de 6 parades en pins fins que a les 19.50 s’ha acostat al poble de Hurchillo ( 1.5 km de Arneva ) fent parada en un pi i procedint a donar per conclòs l’acoblament, agafant el colom i tirant els coloms a terra on han sigut immediatament recollits. Hem presenciat quasi una hora i mitja de solta a un nivell d’exigència alt.
Donar les gràcies a la Policia Municipal d’Oriola i Autonòmica que han gestionat de manera perfecta la mobilitat de tots els afeccionats. Així com a l’organització i àrbitres per la tasca desenvolupada en la vesprada de hui que ens ha posat a prova a tots.
El dissabte comencem , desitgem sort a tots els participants, tiradors i àrbitres; i en particular als coloms i als coloms que formaran part del Campionat.
Fins dissabte que ve …

Penya La Mente

0 Comments

Leave a reply

Colombicultura CV