PK CURSOS DE FORMACIÓ PER A ÀRBITRES 2019/2020 – Colombicultura CV

CURSOS DE FORMACIÓ PER A ÀRBITRES 2019/2020

CURSOS DE FORMACIÓ PER A ÀRBITRES 2019/2020

Sr. Miguel Talens com a president del Comité d’Àrbitres de la Federació de Colombicultura de la Comunitat Valenciana, organitzarà el dissabte 22 i el dissabte 29 de juny de 2019 d’11.00 a 13.00 hores en la seu de la Federació valenciana  (situada a Algemesí), una reunió formativa amb part de l’equip arbitral que enguany ha arbitrat el Campionat de la Comunitat Valenciana de Arneva i també comptarem amb la col·laboració d’àrbitres d’èpoques anteriors.

En la reunió es realitzarà una xarrada informativa sobre com exercir el Reglament de Competició del nostre esport i explicar a la gent més jove els deures i obligacions que tenen els àrbitres en els campionats.

En la reunió estaran obligats a vindre els àrbitres que siguen auxiliars i els àrbitres de 1r i 2n any d’arbitratge.

A la xarrada informativa també podrà assistir qualsevol afeccionat del nostre esport que estiga interessat a fer-se àrbitre oficial de la FCCV.

Les persones que estiguen interessades a assistir a les reunions, tindran de temps per a confirmar la seua assistència fins al dijous 13 de juny de el  2019, per a així preparar tots els documents per a les reunions.

Hauran de posar-se en contacte amb l’empleat de Competició Salva Chabrera 692050595 per a confirmar l’assistència.

0 Comments

Leave a reply

Colombicultura CV