PK PRESENTACIO DEL CAMPIONAT REGIONAL DE LLUTXENT – Colombicultura CV

PRESENTACIO DEL CAMPIONAT REGIONAL DE LLUTXENT

PRESENTACIO DEL CAMPIONAT REGIONAL DE LLUTXENT

Ahir, dimecres, a l’Ajuntament de LLUTXENT, amb la presència de l’Alcalde de LLUTXENT Sr. Pep Estornell Catala, i el regidor d’Interior Sr. Gabriel Canet Estornell. Per part de la Federació van assistir el Prim del Regional 3 Sr. Carmelo Andreu Soñer, el president del Comité de Inspecctors Sr. Juan Mestre Garces, el secretari de la Federació Sr. José Manuel Fos Garcia, delegat federatiu Sr. Alexis Vidal Vila. Per part del Club de Colombicultura de LLUTXENT encapçalat pel seu president Sr. Alvaro Catala Garcia acompanyat de moltissimss membres del club. Va tindre lloc la presentació del Campionat Regional de coloms adults del Regional 3 que se celebrarà a LLUTXENT des del 2 de març fins al 30 de març.
Va parlar en primer lloc l’alcalde Sr. Pep Estornell que es va congratular d’albergar aquest campionat regional i que posaran tota l’ajuda que es necessite per a la bona fi del campionat.
Després va parlar el Delegat del Regional 3 Sr. Carmelo Andreu que es va desfer en elogis cap al poble, LLUTXENT com a seu del campionat, com cap als membres del club que sap que ajudaran i donaran suport al fet que la realització d’aquest campionat siga un èxit total.
Va acabar l’acte el president del Club de LLUTXENT Sr. Alvaro Catala que es va mostrar encantat d’organitzar aquest esdeveniment colombicultor que reunirà moltíssima gent en la localitat de LLUTXENT.

0 Comments

Leave a reply

Colombicultura CV