PK RECUPEREN UN CENTENAR DE COLOMS I OCELLS EXÒTICS ROBATS A LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA – Colombicultura CV

RECUPEREN UN CENTENAR DE COLOMS I OCELLS EXÒTICS ROBATS A LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA

RECUPEREN UN CENTENAR DE COLOMS I OCELLS EXÒTICS ROBATS A LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA

ELPERIODIC.COM – 24/10/2019

Algunes d’elles havien sigut sacrificades pels propis lladres

Des de l’any passat es venia investigant una sèrie de robatoris amb força en granges de coloms esportius i en casetes de camp on els afeccionats a la Colombicultura estaven patint la sostracció d’aquests espècimens a les Comarques de la Ribera Baixa, Alta i La Costera.

Per tot l’anterior, s’inicia l’operació “holub” col·laboració de la Federació de Colombicultura de la Comunitat Valenciana, es realitzen nombroses inspeccions, on es localitzen en diversos habitatges coloms sostrets.

Com a resultat de totes aquestes investigacions practicades per part de l’Equip Roca de Sueca, s’han esclarit un total de 28 Delictes, en la seua majoria delictes contra el Patrimoni, perpetrats en concret en granges de coloms i casetes de camp.

Al seu torn, s’ha procedit contra alguns dels autors als quals se’ls imputen delictes de maltractament animal, ja que es van arribar a recuperar coloms recentment sacrificats, delictes d’Encobriment pel fet que van recuperar coloms denunciats per sostracció de la zona de la Costanera.

En la fase d’explotació s’ha procedit a la detenció de 14 persones per la seua participació en Delictes de Robatori amb força en les coses, Encobriment i Maltractament animal, esclarint-se fins a un total de 28 delictes, procedint a l’Entrada i Registre de 4 propietats, sol·licitant Repetidors a l’Autoritat Judicial, confiscant un total de 107 coloms esportius, 38 ocells exòtics (Agapornis, Periquitos, Tórtores, Diamants), 12 Acumuladors de plaques solars, 4 bateries de cotxe, una TV i la troballa de 28 coloms esportius sacrificats, El valor total del recuperat ascendeix a 75.000 €.

Les diligències han sigut entregades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Sueca, Carlet i Fiscalia de Menors de València.

0 Comments

Leave a reply

Colombicultura CV