PK REUNIÓ AMB L’ALCALDE DE RIBA-ROJA DEL TURIA PER AL CAMP DE TIR AL PICHO – Colombicultura CV

REUNIÓ AMB L’ALCALDE DE RIBA-ROJA DEL TURIA PER AL CAMP DE TIR AL PICHO

REUNIÓ AMB L’ALCALDE DE RIBA-ROJA DEL TURIA PER AL CAMP DE TIR AL PICHO

Ahir, dilluns 28 de gener ens vam reunir representants d’aquesta Federació encapçalats pel Vicepresident Joaquin Astruells, el president del Comité d’Inspeccions Juan Mestre, el president del club de la Pobla de Vallbona Sebastia Cortina, el vicepresident del club de la Pobla de Vallbona Emilio Castillo, representant del club de Riba-roja de Túria Voro Rosello i el secretari de la Federació José Manuel Fos, amb l’alcalde de Riba-roja de Túria Sr. Robert Raga Gadea per a tractar el problema del camp de tir de Riba-roja de Túria amb motiu de la celebracion dels Campionats Regionals en Pobla de Vallbona i a Pedralba. Vam veure la bona disposició de l’alcalde i que parlaria amb l’encarregat del camp de tir per a que durant el mes de març no faça tirades a colom en aquestes instal·lacions.

També ens va comentar que el camp de tir finalitza el contracte a l’octubre i no el renovaran sinó que faran un conveni amb el club de caça i el de Colombicultura de Riba-roja de Túria perquè puguen usar les instal·lacions munipals, però només amb tir al plat.

Donem les gràcies a l’alcalde Sr. Robert Raga per la sensibilitat mostrada cap als colombaires i la seua implicació perquè no hi haja interferències durant la realització dels campionats regionals.

0 Comments

Leave a reply

Colombicultura CV